Franchising





Η Art&Car είναι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρια. 
Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία τοπικής βαφής στη διάθεσή της, προσφέρει ποιοτικά, άμεσα και οικονομικά την επιδιόρθωση οποιουδήποτε οχήματος.
Στην ελληνική αγορά ο αριθμός των οχημάτων που κυκλοφορούν ξεπερνάει τα 5.000.000 και αυξάνεται ταχύτατα. Κάθε αυτοκίνητο σχεδόν, ανεξάρτητα από την αξία του, μικρή ή μεγάλη, έχει φθορές όπως γδαρσίματα, γρατσουνιές, σημάδια από πετραδάκια κι άλλα. Οι φθορές αυτές μειώνουν την αξία μεταπώλησης του και φυσικά δυσαρεστούν τον ιδιοκτήτη του. Η επιδιόρθωση τους με τις συμβατικές μεθόδους όπως η ολική βαφή κρύβει πολλά μειονεκτήματα. Ας πάρουμε για παράδειγμα μια πιθανή φθορά (π.χ. γρατσουνιά) στο φτερό ή την πόρτα ενός οχήματος. Με τις συμβατικές μεθόδους βαφής ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι υποχρεωμένος να το αφήσει στο συνεργείο για τουλάχιστον 2 με 3 μέρες, να πληρώσει 150€ (κατά μέσο όρο) και το πιο σημαντικό, να παραλάβει το αυτοκίνητο του με πιθανή διχρωμία.
Η Art&Car δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό. Κάθε όχημα παραδίδεται αυθημερόν καθώς ο χρόνος επιδιόρθωσης κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 ωρών. Το κόστος επισκευής είναι 50% χαμηλότερο και η επισκευή είναι μη ανιχνεύσιμη. Κατά συνέπεια δεν χάνει αξία μεταπώλησης το αυτοκίνητο.
Η Art&Car παρέχει στους franchisees πλήρη τεχνική εκπαίδευση πάνω στην τοπική βαφή και στις μικροεπισκευές, σύγχρονο εξοπλισμό τοπικής βαφής, εξοπλισμό μηχανογράφησης, πλήρη υποστήριξη και συνεργασία σε τομείς marketing , τεχνικά, διοίκησης κ.τ.λ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ART&CAR